Fotografiranje


h1 10.08.2013

Dan za tem, ko sem izvedela, da se bo treba podati v boj, me je presenetila ena od “mojih” samskih mamic, vrhunska fotografinja, Martina Zaletel in njeni Utrinki časa. Podarila mi je paket fotografiranja mene in moje male sreče, da bom, po njenih besedah, imela med zdravljenjem še dodatno voljo in moč, da premagam raka. Da bom imela pred seboj fotke tega, za kar se borim. Zase in za mojo malo princesko. Fotografije so mi tako zelo všeč, da jih moram deliti z vami. :)  Martina, hvala. Res lepa gesta. Dobro se z dobrim povrne. :*

V ponedeljek sva se tako z mojo malo na vse zgodaj odpravile v Grosuplje in nastale so naslednje slike. :) Objavila jih bom samo ene par, ostale pa na Facebooku. :) Mislim, da je/bo Martinina želja dosegla svoj namen. :)

Hvala še enkrat!

Martinina FB stran fotografij, Utrinki časa.

Zbirko blogov, ki sem ji dodala še drugi del, v katerem so članki strokovnjakinj iz področja odkrivanja in zdravljenja raka, vključno z nekaj temami, ki so se mi zdele skozi zdravljenje pomembne, sem izdala v knjigi Vem, da zmoreš, Darja. Več o knjigi si lahko preberete na www.karcinomdojke.si, kjer jo lahko tudi naročite.
Darja

 • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 10.08.2013 ob 11:12 in zapisano pod 1. Pred operacijo tumorja .


7 komentarjev na “Fotografiranje”


 1. Ah, Darja prebrala tvoje objave, gledam fotografije vaju z Elo in sem se tako zjokala kot že dolgo ne. Pa v službi sem, med ljudmi. Mislim na vaju obe, punci! Ti pa le ostani še naprej taka pozitivka kot si!


 2. iii Darja, hvala za omembo, slike so tako lepe, ker sta tudi vidve taki, kar sijeta ko sta skupaj :)


 3. Res lepe fotografije :)


 4. Kot dve gozdni vili sta :) Precudovite slike<3
  Si zeloooo mocna oseba in verjamem, da bo tvoja zmaga nad rakom 100% :) ))))
  Zelim ti veliko zdravja in volje, da "zmagas" :) )
  objem ;) )


 5. sem videla na fb objavo, pokukam tudi sem, v mislih pošiljam pozitivne mislim, verjamem da bo vse dobro, topel pozdravček


 6. Krasne slicker Darja. Zelim Ti vso servo in moznost! Love, T


 7. veliiiiko srece
  lustne slikiceKomentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !