Dobro se z dobrim vrača


h1 1.04.2016

Od kar sem izdala knjigo, so me povabili na kar nekaj predavanj in predstavitev knjig po Sloveniji. Zadala sem si, da bom ženske spodbujala k samopregledovanju in jim dala možnost, da pretipajo model dojk s tvorbami, ki nakazujejo na raka. Ginekologinja in predsednica Obsoteljskega in Posavskega društva za boj proti raku, ki je v moji knjigi tudi napisala odličen članek o vlogi ginekologa pri zgodnjem odkrivanju raka, mi je velikodušno posodila model dojk, da bom ženske lahko poučila, kako so videti rakave tvorbe. Saj veste tisto, ko si želiš delati dobro in potem kot bi tlesknil s prsti, se ti začne dobro vračati?

Zaželela sem si imeti še en učni model dojk, takega silikonskega, ki so mi ga sprva tudi posodili, potem pa sem ga morala vrniti, saj ga tudi društvo potrebuje in imajo samo enega. Zato sem pred kratkim pisala na firmo, ki te modele prodajajo, da bi ga kupila, ter prosila za popust. Kar hitro sem dobila odgovor, da so se odločili, da mi bodo model kar donirali. Tak model je še veliko bolj optimalen, saj je po strukturi zelo podoben zgradbi dojk. Ogromen hvala tej firmi. Ko model prevzamem, bom še prilepila slikico.

Tako bom od zdaj na predavanjih obogatena še za en ekstra model. Imela bom torej dva. :)

Kot ste opazili, so me ustanoviteljice društva 466 povabile (hvala, hvala, hvala!!!) na svojo turnejo z imenom Dream. Plan. Do. Dobila sem kar nekaj vprašanj, kaj je to društvo in če se predavanja lahko udeleži vsak? Ja, udeleži se ga lahko vsaka ženska, ki ima ali si želi imeti cilje; ki upa sanjati in si želi sanje tudi doseči. Gre za druženje, za nova poznanstva, motivacijo (prijavite se na njihovi strani)… Prvi dogodek je za nami. 60 super žensk se nas je družilo v Mariboru. Sledi dogodek v Murski Soboti, ki bo 10.4. Prijavite se lahko TUKAJ. Takole pa so se opisale na svoji strani na Facebooku: Club 466 international: »To smo ljudje & dogodki za ženske s skupno vrednoto: “MY HEART IS ON FIRE!”, saj lahko le srečne spreminjamo svet na bolje!« Na strani si lahko pogledate tudi veliko slikic, ki so nastale v Mariboru, ko je pokalo od energije. <3

Naslednja dva meseca imam kar nekaj predavanj in predstavitev knjige, potem pa me čaka poroka in dopust na morju z našo družinico, kar bo naše poročno potovanje. :)

Najdete me:

7. 4. 2016 ob 12:00: Slovenske Konjice (otvoritev razstave Lep je dan)
10. 4. 2016 od 10:00 do 16:00: Murska Sobota (v okviru turneje društva 466 Dream. Plan. Do.) – PRIJAVA
16. 4. 2016 ob 19:00 Studenec (predavanje)
17. 4. 2016 od 10:00 do 16:00: Novo mesto (v okviru turneje društva 466 Dream. Plan. Do.)
3. 5. 2016 ob 16:00: Novo mesto (Zdravstveni dom, Društvo onkoloških bolnikov Slovenije)
5. 5. 2016 ob 11:00: Ljubljana (Okrogla miza na temo raka jajčnikov in dojk, v povezavi z BRCA, organizira Europa Donna Slovenija)
8. 5. 2016 od 10:00 do 16:00: Nova Gorica (v okviru turneje društva 466 Dream. Plan. Do.)
22. 5. 2016 od 10:00 do 16:00: Ljubljana (v okviru turneje društva 466 Dream. Plan. Do.)

Eden naslednjih blogov bo pa o marihuani in sladkemu pelinu, saj je zdravje po zdravljenju tudi nujno potrebno ohranjati. Tako z dobro voljo kot tudi kakšnim dobrim dodatkom. Sladki pelin že en čas testiramo in ljudjem z metastazami lepo padajo tumorski markerji. O marihuani pa sem prav tako izvedela cel kup novih stvari. Več o tem naslednjič. Pazite nase in poskrbite za samopreglede in se odzovite povabilom na preventivne preglede Zora, Dora, Svit. Rak je v zgodnjem stadiju velikokrat zelo dobro ozdravljiv.

Darja

Zbirko blogov, ki sem ji dodala še drugi del, v katerem so članki strokovnjakinj iz področja odkrivanja in zdravljenja raka, vključno z nekaj temami, ki so se mi zdele skozi zdravljenje pomembne, sem izdala v knjigiVem, da zmoreš, Darja. Več o knjigi si lahko preberete na www.karcinomdojke.si, kjer jo lahko tudi naročite.

Darja

  • Share/Bookmark
 
Objavljeno v 1.04.2016 ob 10:14 in zapisano pod Življenje po raku - osveščanje .


Komentiraj


h1

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !